Minuts inicia sessions participatives a Figaró | Minuts.cat
×

Minuts inicia sessions participatives a Figaró

Figaró-Montmany és el primer municipi català que acull el projecte Minuts per dinamitzar la comunitat i potenciar el centre cívic mitjançant accions socials i mediambientals. La ciutadania i les entitats estan cridades a una sessió participativa el proper 13 de març per tal de definir quines són les necessitats del municipi i per decidir quines activitats es realitzaran els propers mesos.

Els usuaris que se sumin a la plataforma i a les activitats proposades podran rebre minuts a canvi que podran bescanviar per serveis o descomptes. De moment el catàleg d'ofertes inclou kits d'estalvi d'aigua, bosses compostables, targetes de transport públic i una targeta d'accés a la font d'aigua. Les ofertes aniran creixent a mesura que hi hagi noves activitats al municipi (tallers al centre cívic, obres de teatre, etc.).

La sessió participativa es realitzarà el proper dilluns 13 de març a les 19h, al Centre Cívic de Figaró. Si desitges apuntar-te, ho pots fer des de la fitxa de l'activitat. Et convidarem a berenar i podràs sumar 60 minuts al teu compte personal! T'hi esperem.


Figaró-Montmany


Veure més notícies

Transformem Figaró col·laborativament!

El Minut de Figaró-Montmany vol ajudar a dinamitzar un municipi que és capdavanter en innovació democràtica i en participació ciutadana. Les entitats sense ànim de lucre, la ciutadania i l'ajuntament donem forma al projecte col·laborativament. Registra't a la plataforma, participa en les activitats proposades, aconsegueix minuts i bescanvia'ls per serveis i experiències!

Vols saber-ne més?

Si necessites més informació, t'expliquem com funciona Minuts i com t'hi pots sumar.