Com funciona? | Minuts.cat
×

Pestanyes primàries

Com funciona?

Realitza una activitat, guanya minuts, bescanvia'ls

Els minuts són una eina senzilla que permet donar i rebre temps al teu poble.
Ajuda una estona a la comunitat i rebràs una targeta amb minuts a canvi que podràs bescanviar per activitats, serveis o regalar a un veí o veïna.

Participa-hi

1. El primer pas és participar-hi

En tasques socials o mediambientals

Involucra't en alguna tasca que es proposi des de l'ajuntament, una entitat o un grup del teu municipi. Actualment pots veure les diferents activitats que es proposen. Llegeix la descripció de l'activitat i segueix les instruccions per posar-te en contacte amb els organitzadors.

Veure demandes

A través del banc de temps

Dóna un cop de mà a un veí o veïna que necessiti ajuda (reparacions domèstiques, acompanyament a comprar, fer companyia a gent gran...) o publica una oferta des de l'apartat dels meus anuncis. Consulta el catàleg per fer intercanvis personals i, si et ve de gust, posa't en contacte amb el Banc de Temps de Vilafranca. Podràs bescanviar hores personals per minuts de la plataforma!

Publicar oferta o demanda

2. Rep minuts a canvi del teu temps

Quan hagis completat una activitat, els organitzadors t'oferiran un val amb minuts. Hi ha vals de 15, 30 i 60 minuts. Com més temps aportis, més temps rebràs!

Els vals contenen un codi que caldrà escriure al web per poder carregar els minuts al teu compte.

Carregar codi

Si participes en intercanvis personals, pots rebre una transferència si has ofert algun servei o fer-ne una cercant l'usuari que t'ha ajudat a "contactes i fent clic a "transferir minuts". Pots consultar el teu saldo i els moviments a l'apartat de transaccions!

Veure transaccions

Participa-hi

3. Bescanvia els minuts per una activitat o servei

Actualment s'ofereixen diferents activitats o serveis a canvi dels teus minuts. Cada oferta té un valor en minuts. A la fitxa de l'oferta fes clic a "Bescanviar minuts" per aconseguir el cupó que et donarà accés a l'oferta! Un cop descarregat, segueix les instruccions. Pots consultar els teus cupons a "Els meus cupons" És molt fàcil!

Veure ofertes

Vols saber-ne més?

Si necessites més informació, t'expliquem com funciona Minuts i com t'hi pots sumar.