Política de privadesa | Minuts.cat
×

Pestanyes primàries

Política de privadesa

Llegeix atentament aquest text:

La teva privacitat és important per a nosaltres. En aquesta declaració de privacitat t'expliquem quines dades personals recollim dels nostres usuaris i com les utilitzem. T'animem a llegir detingudament aquests termes abans de facilitar les teves dades personals en aquesta web. Els majors de tretze anys podran registrar-se a https://www.minuts.cat/ com a usuaris sense el previ consentiment dels seus pares o tutors.

En el cas dels menors de tretze anys es requereix el consentiment dels pares o tutors per al tractament de les seves dades personals.

En cap cas es demanaran del menor d'edat dades relatives a la situació professional, econòmica o la intimitat dels altres membres de la família, sense el consentiment d'aquests.

Si ets menor de tretze anys i has accedit a aquest lloc web sense avisar als teus pares no has de registrar-te com a usuari.

En aquest web es respecten i cuiden les dades personals dels usuaris. Com a usuari has de saber que els teus drets estan garantits.

Ens hem esforçat a crear un espai segur i fiable i per això volem compartir els nostres principis respecte a la privadesa:

Mai sol·licitarem informació personal a menys que realment sigui necessària per prestar-te els serveis que ens requereixis.

Mai compartim informació personal dels nostres usuaris amb ningú, excepte per complir amb la llei o en cas que comptem amb la teva autorització.

Mai utilitzem les teves dades personals amb una finalitat diferent a l'expressada en aquesta política de privacitat.

Cal advertir que aquesta política de privacitat podria variar en funció d'exigències legislatives o d'autoregulació, per la qual cosa s'aconsella als usuaris que la visitin periòdicament. És aplicable en cas que els usuaris decideixin emplenar algun formulari de qualsevol dels formularis de contacte on es demanin dades de caràcter personal.

L'Associació Xarxa d 'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) ha adequat aquesta web a les exigències de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (LOPD), i al Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, conegut com el Reglament de desenvolupament de la LOPD. Compleix també amb el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d'abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques (RGPD), així com amb la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSICE o LSSI).

Responsable del tractament de les teves dades personals

 • Identitat del responsable: Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC)
 • Nom comercial: Minuts.cat
 • NIF: G65813461
 • Adreça: C / Pont 28-30, Baixos 1a, 08591, Aiguafreda ( Barcelona)
 • Correu electrònic: info@minuts.cat

Als efectes del que preveu el Reglament General de Protecció de dades abans esmentat, les dades personals que ens enviïs a través dels formularis del web, rebran el tractament de dades de "Usuaris de la web i subscriptors ".

Per al tractament de dades dels nostres usuaris, implementem totes les mesures tècniques i organitzatives de seguretat establertes en la legislació vigent.

Principis que aplicarem a la teva informació

En el tractament de les teves dades personals, aplicarem els següents principis que s'ajusten a les exigències del reglament europeu de protecció de dades:

Principi de licitud, lleialtat i transparència: Sempre requerirem el teu consentiment per al tractament de les teves dades personals per a un o diversos fins específics que t’informarem prèviament amb absoluta transparència.

Principi de minimització de dades: Només sol·licitarem dades estrictament necessàries en relació amb els fins per als quals els requerim. Els mínims possibles.

Principi de limitació del termini de conservació: les dades seran mantingudes durant no més temps del necessari per a les finalitats del tractament, en funció a la finalitat, t'informarem del termini de conservació corresponent, en el cas de subscripcions, periòdicament revisarem les nostres llistes i eliminarem aquells registres inactius durant un temps considerable.

Principi d'integritat i confidencialitat: Les teves dades seran tractades de tal manera que es garanteixi una seguretat adequada de les dades personals i es garanteixi la confidencialitat. Has de saber que prenem totes les precaucions necessàries per evitar l'accés no autoritzat o ús indegut de les dades dels nostres usuaris per part de tercers.

Com hem obtingut les dades?

Les dades personals que tractem al web minuts.cat procedeixen de:

 • Formulari de contacte
 • Formulari de subscripció a continguts
 • Formulari d'alta com a usuari del web
 • Formularis d'inscripció a activitats

Quins són els teus drets quan ens facilites les teves dades?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si a minuts.cat estem tractant dades personals que ens concerneixen, o no.

Les persones interessades tenen dret a:

 • Sol·licitar l'accés a les dades personals relatives a l'interessat
 • Sol·licitar la rectificació o supressió
 • Sol·licitar la limitació del seu tractament
 • Oposar-se al tractament
 • Sol·licitar la portabilitat de les dades

Els interessats podran accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessàries per als fins que van ser recollides. En determinades circumstàncies, els interessats podran sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament els conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.

En determinades circumstàncies i per motius relacionats amb la seva situació particular, els interessats podran oposar-se al tractament de les seves dades, l'Associació XELAC deixarà de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o l'exercici o la defensa de possibles reclamacions. Com interessat, tens dret a rebre les dades personals que t’incumbeixin, que ens hagis facilitat i en un format estructurat, d'ús comú i lectura mecànica, i a transmetre'ls a un altre responsable del tractament quan:

 • El tractament estigui basat en el consentiment
 • Les dades hagin estat facilitades per la persona interessada.
 • El tractament s'efectuï per mitjans automatitzats.

En exercir el teu dret a la portabilitat de les dades, tindràs dret a que les dades personals es transmetin directament de responsable a responsable quan sigui tècnicament possible.

Els interessats també tindran dret a la tutela judicial efectiva i a presentar una reclamació davant l'autoritat de control, en aquest cas, l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, si consideren que el tractament de dades personals que el concerneixen infringeix el Reglament.

Amb quina finalitat tractem les teves dades personals?

Quan un usuari es connecta a aquest web ja sigui per comentar un post, enviar un correu al titular, subscriure o realitzar alguna contractació, està facilitant informació de caràcter personal de la qual és responsable l'Associació XELAC. Aquesta informació pot incloure dades de caràcter personal com poden ser la teva adreça IP, nom, adreça física, adreça de correu electrònic, número de telèfon, i una altra informació. En facilitar aquesta informació, l'usuari dóna el seu consentiment perquè la seva informació sigui recopilada, utilitzada, gestionada i emmagatzemada per https://www.minuts.cat/, només com es descriu en l'Avís Legal i en la present Política de Privacitat.

A minuts.cat hi ha diferents sistemes de captura d'informació personal i tractem la informació que ens faciliten les persones interessades per cada sistema de captura (formularis):

Formulari de contacte: Sol·licitem les següents dades personals: Nom, Email, per respondre als requeriments dels usuaris de https://www.minuts.cat. Per exemple, podem utilitzar aquestes dades per respondre la teva sol·licitud i donar resposta als dubtes, queixes, comentaris o inquietuds que puguis tenir relatives a la informació inclosa al web, els serveis que es presten a través del web, el tractament de les teves dades personals, qüestions referents als textos legals inclosos al web, així com qualssevol altra consulta que puguis tenir i que no estiguin subjectes a les condicions de contractació.

T'informem que les dades que ens facilitis mitjançant el formulari de contacte estaran ubicats en els servidors de:

 1. Axarnet (proveïdor de l'Associació XELAC) dins de la UE.

 2. Gmail (proveïdor de l'Associació XELAC) fora de la UE als EUA. Gmail està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aqui,aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

T'informem que les dades que ens facilitis mitjançant formularis d'inscripció d'activitats estaran ubicats en els servidors de:

 1. Typeform (proveïdor de l'Associació XELAC) dins de la UE.

Formulari de subscripció a continguts: En aquest cas, sol·licitem les dades personals: Nom, Email, per gestionar la llista de subscripcions, enviar butlletins, promocions i ofertes especials, facilitades per l'usuari en realitzar la subscripció o la inscripció a la pàgina web . Dins del web hi ha diversos formularis per activar la subscripció. Els butlletins electrònics o newsletter estan gestionats per The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp.

T’informo que les dades que ens facilites en el formulari de subscripció de continguts estaran ubicats en els servidors de:

 1. Mailchimp (proveïdor de l'Associació XELAC) fora de la UE als EUA. The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponible aqui, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Formulari d'alta com a usuari del web: Per utilitzar les diferents funcionalitats de la pàgina web https://minuts.cat es requereix que l'usuari es doni d'alta a través del corresponent formulari. En aquest cas, sol·licitem les dades personals: Nom, Email, Data de naixement, Codi postal, Telèfon mòbil i Contrasenya. Un cop donat d'alta, l'usuari podrà utilitzar totes les funcionalitats de la pàgina web. T'informem que les dades que ens facilites estaran ubicats en els servidors de:

 1. Axarnet (proveïdor de Associació Xelac) dins de la UE.

Existeixen altres finalitats per les que tractem les teves dades personals:

 • Per garantir el compliment de les condicions d'ús i la llei aplicable. Això pot incloure el desenvolupament d'eines i algoritmes que ajuden a aquest web a garantir la confidencialitat de les dades personals que recull.
 • Generar estadístiques anònimes sobre els intercanvis realitzats, ús del web, preferències sobre ofertes o demandes, nombre d'usuaris, localització d'usuaris per codi postal, per exemple.
 • Per donar suport i millorar els serveis que ofereix aquest web.

També es recullen altres dades no identificatives que s'obtenen mitjançant algunes galetes que es descarreguen a l'ordinador de l'usuari quan navega en aquest web que detallem en la política de cookies.

Per gestionar les xarxes socials, l'Associació XELAC pot tenir presència en xarxes socials. El tractament de les dades que es dugui a terme de les persones que es facin seguidores a les xarxes socials de les pàgines oficials de https://www.minuts.cat/, es regirà per aquest apartat. Així com per aquelles condicions d'ús, polítiques de privacitat i normatives d'accés que pertanyin a la xarxa social que procedeixi en cada cas i acceptades prèviament per l'usuari de Minuts.cat. Tractarem les teves dades amb les finalitats d'administrar correctament la presència de Minuts.cat a la xarxa social, informant d'activitats, productes o serveis de l'Associació XELAC. Així com per a qualsevol altra finalitat que les normatives de les xarxes socials permeten. En cap cas utilitzarem els perfils de seguidors en xarxes socials per enviar publicitat de manera individual.

D'acord amb el que estableix el reglament general de protecció de dades europeu (RGPD) 2016/679, l'Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) amb domicili en C / Pont 28-30, baixos 1a, Aiguafreda, 08591 serà responsable del tractament de les dades corresponents a Usuaris de la web i subscriptors.

L'Associació XELAC, no ven, lloga ni cedeix dades de caràcter personal que puguin identificar a l'usuari, ni ho farà en el futur, a tercers sense el consentiment previ. No obstant això, en alguns casos es poden realitzar col·laboracions amb altres professionals o organitzacions. En aquests casos, es requerirà consentiment als usuaris informant sobre la identitat del col·laborador i la finalitat de la col·laboració. Sempre es realitzarà amb els més estrictes estàndards de seguretat.

Remarketing

La funció de remàrqueting ens permet arribar a les persones que hagin visitat https://www.minuts.cat/ anteriorment i associar una audiència determinada a un missatge concret. El remàrqueting és un mètode per aconseguir que els usuaris que han visitat el lloc web tornin a fer-ho.

Com a usuari de https://www.minuts.cat/ t'informo que estem recopilant informació per a aquesta funció de remàrqueting a https://www.minuts.cat/.

La informació que recopilem gràcies a aquesta funció és recollida per les cookies de Facebook, Google ADWORDS. Pots conèixer les dades que recopilen aquestes galetes en les següents polítiques de privacitat de cada servei:

Si no vols que la teva informació sigui recopilada per aquestes galetes, pots desactivar l'ús de galetes de Google a través de la configuració d'anuncis de Google. També pots desactivar l'ús de galetes d'un proveïdor tercer a través de la pàgina d'inhabilitació de Network Advertising Initiative.

Aquest tipus de serveis permet interactuar amb xarxes socials o altres plataformes externes directament des de les pàgines d'aquesta web. Les interaccions i la informació obtinguda per aquesta web sempre estaran sotmeses a la configuració de privacitat de l'usuari en cada xarxa social. En cas que s'instal·li un servei que permeti interactuar amb xarxes socials, és possible que, tot i que els usuaris no utilitzin el servei, aquest reculli dades de trànsit web relatius a les pàgines en què estiguin instal·lats.

Facebook ads

En https://www.minuts.cat utilitzem Facebook ads, la plataforma de publicitat de Facebook, que ens permet crear campanyes i anuncis. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals
 • Etc

Les dades obtingudes a través de Facebook ads estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l'usuari deixa les seves dades en el formulari d'aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas s'utilitzarà la informació procedent de Facebook amb una finalitat diferent.

Google Adwords

Adwords és una plataforma de Google destinada als ANUNCIANTS que volen publicitar-se a GOOGLE. En https://www.minuts.cat/ utilitzem Google Adwords, la plataforma de publicitat de Google, que em permet crear campanyes i anuncis per mostrar-los en altres pàgines webs. En generar un anunci, es pot segmentar el públic per:

 • Lloc
 • Dades demogràfiques (edat, sexe, etc.)
 • Interessos (activitats, aficions, etc.)
 • El que compren a internet i per altres canals
 • Etc

Les dades obtingudes a través de Google AdWords estan subjectes a aquesta política de privacitat des del moment en què l'usuari deixa les seves dades en el formulari d'aquesta web per unir-se al butlletí de subscripcions. En cap cas s'utilitzarà la informació procedent de Google amb una finalitat diferent.

Legitimació per al tractament de les teves dades

La base legal per al tractament de les seves dades és: el consentiment.

Per contactar o fer comentaris en aquesta web es requereix el consentiment amb aquesta política de privacitat.

L'oferta prospectiva o comercial de productes i serveis està basada en el consentiment que se li sol·licita, sense que en cap cas la retirada d'aquest consentiment condicioni l'execució del contracte de subscripció.

Categoria de dades

 • Les categories de dades que es tracten són dades identificatives.
 • No es tracten categories de dades especialment protegides.

Per quant de temps conservaré les teves dades?

Les dades personals proporcionades es conservaran:

 • Mentre es mantingui la relació mercantil.
 • Fins que no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat.
 • A què destinataris es comunicaran les vostres dades?

Moltes eines que fem servir per gestionar les teves dades són contractats per tercers.

Per prestar serveis estrictament necessaris per al desenvolupament de l'activitat, https://www.minuts.cat/, comparteix dades amb els següents prestadors sota les seves corresponents condicions de privacitat:

 1. Google Analytics: un servei analític de web prestat per Google, Inc. , una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google"). Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar a https://www.minuts.cat/ a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web. La informació que genera la cookie sobre el seu ús de https://minuts.cat/ (incloent la teva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google en els servidors d'Estats Units.
 2. Hosting: Axarnet Comunicacions SL, amb domicili a Espanya. Més informació a: https://www.axarnet.es/ (Axarnet). Axarnet Comunicacions SL tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de hosting a l'Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost.
 3. Plataforma web: Drupal, amb domicili als EUA. Més informació a: https://drupal.com/ (Drupal Association). Drupal Association. tracta les dades amb la finalitat de realitzar els seus serveis de plataforma web a Minuts.cat.

E-mail màrqueting: Tenim un prestador del servei de email màrqueting:

 1. Mailchimp (proveïdor de l'Associació XELAC) fora de la UE als EUA. The Rocket Science Group LLC d / b / a MailChimp està acollit a l'acord EU-US Privacy Shield, la informació està disponibleaqui,aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades.

Navegació

En navegar per https://www.minuts.cat/ es poden recollir dades no identificables, que poden incloure, adreces IP, ubicació geogràfica (aproximadament), un registre de com s'utilitzen els serveis i llocs, i altres dades que no poden ser utilitzats per identificar l'usuari. Entre les dades no identificatives estan també els relacionats als teus hàbits de navegació a través de serveis de tercers. Aquesta web utilitza els següents serveis d'anàlisi de tercers:

 • Google analytics
 • Alexa
 • Facebook inside
 • Twitter analytics
 • Semrush
 • Bing
 • Smartook
 • Pixel de Facebook

Utilitzem aquesta informació per analitzar tendències, administrar el lloc, rastrejar els moviments dels usuaris al voltant del lloc i per recopilar informació demogràfica sobre la nostra base d'usuaris en el seu conjunt.

Secret i seguretat de les dades

https://www.minuts.cat/ es compromet a l'ús i tractament de les dades incloses personals dels usuaris, respectant la seva confidencialitat ia utilitzar-los d'acord amb la finalitat del mateix, així com a donar compliment a la seva obligació de guardar i adaptar totes les mesures per evitar l'alteració, pèrdua, tractament o accés no autoritzat, de conformitat amb el que estableix la normativa vigent de protecció de dades.

Aquest web inclou un certificat SSL. Es tracta d'un protocol de seguretat que fa que les teves dades viatgin de manera íntegra i segura, és a dir, la transmissió de les dades entre un servidor i usuari web, i en retroalimentació, és totalment xifrada o encriptada.

https://www.minuts.cat/ no pot garantir l'absoluta inexpugnabilitat de la xarxa Internet i per tant la violació de les dades mitjançant accessos fraudulents a ells per part de tercers.

Pel que fa a la confidencialitat del processament, l'Associació XELAC s'ha d'assegurar que qualsevol persona que estigui autoritzada per l'Associació XELAC per processar les dades del client (inclòs el seu personal, col·laboradors i prestadors), estarà sota l'obligació apropiada de confidencialitat ( ja sigui un deure contractual o legal).

Quan es presenti algun incident de seguretat, en adonar l'Associació XELAC, ha de notificar al Client sense demores indegudes i ha de proporcionar informació oportuna relacionada amb l'Incident de Seguretat tal com es conegui o quan el Client ho sol·liciti raonablement.

Exactitud i veracitat de les dades

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i correcció de les dades que facis arribar a https://www.minuts.cat/ exonerant a l'Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost ( XELAC), de qualsevol responsabilitat referent a això.

Els usuaris garanteixen i responen, en qualsevol cas, de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i es comprometen a mantenir-les degudament actualitzades. L'usuari accepta proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

Acceptació i consentiment

L'usuari declara haver estat informat de les condicions sobre protecció de dades de caràcter personal, acceptant i consentint el tractament dels mateixos per part de Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) en la forma i per les finalitats indicades en aquesta política de privacitat.

Revocabilitat

El consentiment prestat, tant pel tractament com per a la cessió de les dades dels interessats, és revocable en qualsevol moment comunicant-ho a Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) en els termes que estableix aquesta Política per al exercici dels drets ARCO. Aquesta revocació en cap cas tindrà caràcter retroactiu.

Canvis en la política de privacitat

Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) es reserva el dret a modificar la present política per adaptar-la a novetats legislatives o jurisprudencials, així com a pràctiques de la indústria. En aquests supòsits, Associació Xarxa d'Economia Local de l'Alt Congost (XELAC) anunciarà en aquesta pàgina els canvis introduïts amb raonable antelació a la seva posada en pràctica.

Correus comercials

D'acord amb la LSSICE, https://www.minuts.cat/ no realitza pràctiques de SPAM, pel que no envia correus comercials per via electrònica que no hagin estat prèviament sol·licitats o autoritzats per l'usuari. En conseqüència, a cada un dels formularis que hi ha hagut a la web, l'usuari té la possibilitat de donar el seu consentiment per rebre el butlletí, amb independència de la informació comercial puntualment sol·licitada.

D'acord amb el que disposa la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de comerç electrònic, https://www.minuts.cat/ es compromet a no enviar comunicacions de caràcter comercial sense identificar-les degudament.

Document revisat el 06.06.2018

 

Vols saber-ne més?

Si necessites més informació, t'expliquem com funciona Minuts i com t'hi pots sumar.